Διαδικτυακές Εφαρμογές

HellaEliver Hella

Το μοναδικό διαδικτυακό εργαλείο σύγκρισης Eliver Hella για όλα τα συστήματα φωτισμού Hella: Φώτα εργασίας, βοηθητικά φώτα, φάροι και οπτικά συστήματα προειδοποίησης.

Hella2Wiper Blades Hella

Χρησιμοποιήστε το διαδικτυακό εργαλείο Wiper BladesHella για υαλοκαθαριστήρες και εξασφαλίστε μέγιστη ορατότητα κάτω απο όλες τις καιρικές συνθήκες.

Hella3Web Catalog Hella

Χρησιμοποήστε το διαδικτυακό κατάλογο της Hella, για να βρείτε το κατάλληλο ανταλλακτικό, με βάση το μοντέλο του αυτοκινήτου σας ή τον κωδικό του ανταλλακτικού.

 

Mobile Applications

 

6789

 

Φανάρια Εργασίας
Δοκιμάστε τα φώτα εργασίας. Τοποθετήστε τα φώτα εργασίας HELLA σε ένα από τα λεπτομερή μοντέλα οχημάτων μας - με 3D απεικόνιση σε πραγματικό χρόνο. Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να βρείτε το σωστό φως εργασίας !


iTunes Google Play Video

 

icon_horns

 

Κόρνες
Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή HornsHella για γρήγορη και έγκυρη ταυτοποίηση κωδικών κορνών.


iTunes Google Play Video

 

icon_addlight

 

Πρόσθετοι Προβολείς
Δοκιμάστε τους προβολείς μας. Βρείτε τους βοηθητικούς προβολείς HELLA σε ένα από τα λεπτομερή μοντέλα των οχημάτων μας ή απευθείας στο δικό σας όχημα - με απεικόνιση 3D σε πραγματικό χρόνο. Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να βρείτε το σωστό προβολέα !
iTunes Google Play Video

 

icon_nightdrive

 

Συστήματα Φωτισμού
Με αυτήν την καινοτόμο εφαρμογή, μπορείτε να ανακαλύψετε τα συστήματα φωτισμού HELLA. Γνωρίστε τα συστήματα φωτισμού HELLA και μάθετε περισσότερα για το πώς μπορούν να σας ωφελήσουν.


iTunes Google Play

 

bhs_app_icon

 

Συμπιεστές
Μάθετε ότι πρέπει να γνωρίζετε γρήγορα και απλά για τις σωστές ποσότητες πλήρωσης για τα οχήματα, τεχνικές πληροφορίες και πολλά άλλα σχετικά με τον κλιματισμό του αυτοκινήτου και την ψύξη του κινητήρα από τη BEHR HELLA SERVICE.


iTunes Google Play Video

 

Icon pagid app 132px

 

Οδηγός Φρένων
Η εφαρμογή BrakeGuide από την HELLA PAGID καθιστά δυνατή την ταχεία και εύκολη αναγνώριση των ανταλλακτικών και προσφέρει φιλικές προς το χρήστη λειτουργίες αναζήτησης.


iTunes Google Play

 

Hella new Catalog app

 

Κατάλογος Hella
Καινοτόμα συστήματα φωτισμού, ηλεκτρονικά συστήματα υψηλής απόδοσης και άλλα πολλά. Η HELLA προσφέρει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα προϊόντων για επιβατικά & επαγγελματικά οχήματα. Η μακρόχρονη τεχνογνωσία και η στενή συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές οχημάτων σηματοδοτούν τα προϊόντα HELLA ως εξαρτήματα υψηλής ποιότητας .


iTunes Google Play